BAGELS & BEANS HAARLEM GIERSTRAAT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 245 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bagels & Beans Haarlem Gierstraat. Meer weten? Ontdek meer

12 jun 2024 om 16:23 Very good. Thank you
24 apr 2024 om 16:35 They always make my food soo good and always take care of my special request and it’s always fresh
25 feb 2024 om 19:36 The quality was bad. The lettuce was not fresh and the bagel cold. I think I’m not ordering here again.
21 feb 2024 om 17:34 Slecht eten niet gehad nooit bestellen hier en ook niet bij thuisbezorgd ! Ze hebben me 4 uur laten wachten ..wel betaald.niks gekregen !
17 feb 2024 om 14:27 Haar op m’n taartje die ik had besteld
25 jan 2024 om 21:17 Erg vervelend dat er bij het openen van de box een lange haar op m'n broodje zat. Bezorging was net aan op tijd.
7 nov 2023 om 13:28 Ipv extra avocado extra kaas gekregen maar de rest was goed :) Bezorging ietsje minder , de bezorger wilde bijna wegfietsen omdat hij het niet kon vinden, had in de opmerkingen gezet dat ik gebeld kon worden
11 okt 2023 om 20:13 Uur wachten is best lang zeker voor broodjes maar blijkbaar de norm tegenwoordig. Carpaccio was meh. Tosti maar vooral de zalm wilde Alaska was bangin
1 okt 2023 om 15:46 Eten was lekker maar heel weinig! Als je bijna 15 euro betaald voor een salade verwacht je ook een volle salade. Helaas was dit niet het geval. Naast de salade de bagel met kip gehad. Veel roomkaas en weinig kip. Jammer.
23 sep 2023 om 17:29 Prima Bagel Aan de dure kant voor een broodje
14 sep 2023 om 13:58 Was in het verleden altijd goed, naarmate je meer besteld word de kwaliteit naar mijn idee minder. Bagel was kei hard, leek wel 1tje die er al een tijdje lag. Prima bezorger verder
6 aug 2023 om 15:06 Eigenlijk altijd snelle bezorging, binnen 30 minuten. Ook compleet en warm. Het enige wat ik jammer vind is dat ze hun menu hebben aangepast, veel lekkere dingen zijn weg en alleen maar gezonde en fancy dingen staan op de kaart.